Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol vegyem meg a sonkát Pesten?

Hol vegyem meg a sonkát Pesten?

Figyelt kérdés
Hol lehet finom, jó sonkát kapni? Unom az ízetlen tescos sonkákat, idén igazit szeretnék.
2011. márc. 31. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A Bosnyák téri piacon szoktak árulni, van egy bácsi, ő egész finomakat. De szerintem bármelyik piacon találsz rendes sonkát.

Ha nem húsvétra kell, hanem úgy általában, akkor meg érdemes olyan ismerőshöz társulni, aki szokott disznót vágni, vagy legalábbis feldolgozni. Ha jó helyen veszed meg a húst, a kész sonka kilója fűszerekkel, füstöléssel nincs egy ezres, igaz annyiban húzós, hogy egyszerre kell kifizetni az egészet.

2011. márc. 31. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp piacra menj. Én a Fővám térit ajánlom, ott szuper a választék, és én még rossz sonkát, felvágottat nem kaptam :)
2011. márc. 31. 12:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Bosnyák közel is lenne, de ott hol keressem a bácsit?
2011. márc. 31. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
itt békáson is lehet jókat kapni...
2011. márc. 31. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Fővám,Bonyák.
2011. márc. 31. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Hátul keresd, a kisebb standoknál, a nyitott részen. Egyébként többen is árulnak sonkát, szóval nem muszáj pont tőle venned, kérd hogy hadd kóstolj meg egy kicsi darabot, és amelyik ízlik, abból vegyél :)
2011. márc. 31. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy idén több sonkát is veszek? :D
2011. márc. 31. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is a piacot ajánlom, nagycsarnok vagy lehel? Vagy esetleg a régi metro mozi mellett (a nyugatinál) van egy jó, hagyományos hentes. Ott is meg lehet nézni (a mecivel szemben).

Üdv!

2011. márc. 31. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Én Pick Békebeli kötözött sonkát szoktam venni és elégedett vagyok vele.

(Tescoban... mert az esik útba. És holnaptól akciós. :)

2011. márc. 31. 13:51
 10/11 anonim válasza:
én a Tócsmagony shop-ban veszem és isteni finom!
2011. márc. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!