Mi aza cukorliszt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 13:54
11/12 raczedvard válasza:
A cukorliszt az porcukor és keményítő keveréke..
Nem lehet arra használni amire a porcukrot, és a cukrászüzemben sem használják arra..(tudom, mivel ott dolgozom). A cukorlisztet glazúrdíszekhez szokták felhasználni, másra nem. Szóval ha rendes kakaós csigát szeretnél sütni, még véletlen se cukorliszttel csináld..
12/12 anonim válasza:
Cukrász létemre szégyen, hogy nem tudom, bár most hogy olvastam itt, eszembe jutott, hogy valaha tanultam róla...
Most ha én a porcukrot és a keményítőt összekeverem, akkor ezt kapom? De kb milyen arányba? Jajj, elég bonyolult ez most nekem... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!