Mit ettél ma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
tyúkhúslevest, zöldbabfőzeléket fasírozottal
2011. márc. 26. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Ma nem volt valami jo a kajálásom mivel alapba későn keltem és így kimaradt a reggeli aztán az ebéd is elhúzódott így ettem egy általam gyártott sajtos,kolbis pizzakiflit(a többit szülinapra vittem)egy big mac és egy sajtburger fresh szendot most meg lecsúszott egy tányér csiriosz vacsorára.
2011. márc. 26. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

reggelire két sajtos sonkás zsemlét

ebédre bekaptam két fasírot ugy minden nélkül:D

vacsira pedig sülthusit krumplival

ill még igy az egész nap alatt megettem egy csokit:)

2011. márc. 26. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
sült busát salátával!
2011. márc. 26. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Húú! Ti aztán jól éltek. Nem szorultok a Mindennapra melegétel akcióra. Hála istennek.
2011. márc. 26. 20:37
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Reggelire semmit,elmaradt..ebédre meg egy általam készített tésztát kb 20 perc alatt kész és isteni,de nem árulom el,mert szakácskönyvet akarok csinálni:),mert szakács vagyok :) délután meg egy kis fahéjas palacsintát,estére meg pizzát.
2011. márc. 26. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:

ma reggel egy csokis pudingot

ebédre húslevest + főtt lapocka és főtt burgonya+ savanyúság

2011. márc. 27. 13:53
 18/18 anonim válasza:

fogyókúrázom..egészséges módon, sportolással, és egészséges ételekkel, melyek nem hizlalnak kifejezetten.

reggelire egy tál müzli tejjel

ebédre négy szelet hát nemis tudom ilyen kenyér lap kb egy darabban van 21 kcal extrudált vagy nem is tudom ilyen zabos...:D egy natúr activia joghurttal, és egy házi készítésű teljes kiőrlésű lisztből lészült almás muffin (1 db)

és ma még fogok enni egy tál sárgaborsó főzeléket barnakenyérrel..és ennyi.

2011. márc. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!