Na meg persze nem ennyi folyadékot ittam egész nap, már megittam 1,5 liter vizet.
2011. márc. 26. 19:10
3/18 anonim válasza:
Főztem rizset és sütöttem halrudacskákat. Vettem hozzá savanyított káposztalevelet. Ezt ettem reggelire, ebédre és vacsorára is ezt fogom enni. Amíg kitart addig ezt eszem.
2011. márc. 26. 19:18
4/18 anonim válasza:
Reggel tavaszi zöldségsaláta (jégsaláta, retek, paradicsom, paprika, uborka, citromlé, só, salátasajt), tízórai grapefruit+narancs leve, ebéd zöldségleves, grillezett hal citromos-olivabogyós salátával (hasonló mint a reggeli), utána banános mazsolás kókuszgolyócskák, uzsonna 1 alma, vacsorára még maradt a halból, csináltam hozzá répaspagettit (zöldséghámozóval felszeletelt hagymát hagymás olajon megpárolni, kis víz is mehet alá, lehet rá tenni szójamártást, borsot, sót, füstölt sajtot) jó volt minden :)
2011. márc. 26. 19:18
5/18 anonim válasza:
Egy fél üveg Nutellát.
2011. márc. 26. 19:19
6/18 anonim válasza:
1 csomag popcorn és egy tábla mogyis csoki. Egész nap számítógépeztem és este lett.
2011. márc. 26. 19:20
7/18 anonim válasza:
reggeli: egy pohár kakaó.
tízórai:elmaradt.
ebéd:húsleves,rakott krumpli,mini sajtos kifli + kis süti.
tízórai:sós,tojásos fánk
vacsora:marad a rakott krumpli
+ egész nap ittam barack levet és vizet: )
2011. márc. 26. 19:27
8/18 anonim válasza:
Ebédre sült csirkecombot tepsis krumplival, uzsonnára egy szelet vajas-májkrémes kenyeret és 2 db. puffasztott rizst. Vacsorára ugyanazt mint ebédre, és közben még ettem 2 szelet sütit és egy darab csokit.
2011. márc. 26. 19:28
9/18 anonim válasza:
ma még nem ettem semmit. fogyózok. de már alig bírom :(
2011. márc. 26. 19:28
10/18 anonim válasza:
Reggelire egy szelet margarinos rozskenyér, de irtó későn keltem.
Ebédre zacskós négysajtos tésztát, feldobtam zöldhagymával és paradicsommal, oregánóval, bazsalikommal.
Du. 2 db kicsi vajkaramellát.
Este ettem két kiwit meg fahéjas-szegfűszeges almakompótot.
És egész nap nyakaltam vizet. :)
És szerintem még fogok valamit enni, mert éjjel szakdolgozok. :) Müzlit vagy valami ilyesmit, tejeskávé is tervbe van véve az éj folyamára. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!