Van olyan ma is kapható jégkrém, ami hasonlít a régi Hópehely fagyira?
Figyelt kérdés
Emlékeztek rá? A nyolcvanas, kilencvenes években volt nagy kedvenc, fehér doboza volt kék fedéllel, rajta minimalista hópehely mintákkal. Isteni finom félig kakaós félig tejszínes fagyihab volt (ezt hívják talán parfénak?)
Nem tudom miért tűnt el, de már nagyon régóta nem láttam sehol. :( Sokszor eszembe jut mostanában az íze, jó lenne valami nagyon hasonlót találni, tudtok ajánlani valamit?
2011. márc. 25. 00:18
1/4 anonim válasza:
Emlékszem rá, de nagyon kicsi voltam még... :D
És asszem parfé, szóval hasonlót lehet otthon csinálni. ^^ Csak elég költséges hobbi. :(
És nem nagyon kapni, az a Julius Mein sajátja volt, azt hiszem. :( De várom én is az ötleteket!!!
2/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Esetleg találtál már valami infot?Énis ezt keresem :)
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi hasonlót nem találtam azóta sem, és infót se róla. :(
2011. okt. 22. 15:41
4/4 anonim válasza:
Az S-Budgetes jégkrém az Intersparban. Csokit és vaniliát külön lehet csak kapni. Mikor először kóstoltam, egyből a Hópehely jutott az eszembe. Azóta mindig van a fagyóban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!