Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek megenni...

Miért nem képesek megenni azt, ami egy állatra hasonlít?

Figyelt kérdés

Mindig hallom, látom a TV-ben, hogy Ő nem eszi meg azt, ami hasonlít egy állatra, mint a kis fürj, meg nem eszik, csak csirke mell filét stb.

Ez divat lett, hogy azt mondják, hogy én azt nem tudom megenni?

Régen, mikor az Ősemberek voltak, akkor mi volt? Levágtak egy mamutot, vagy akármit, és nem ettek, éheztek egyesek, mert hasonlított egy mamutra?

2010. nov. 29. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen az emberek tényleg éheztek, ha volt valami ennivaló, akkor megették, és nem gondolkodtak ilyeneken.

Ma is csak azoknak van erre lehetösése, akinek túl jól megy - egy afrikai éhezönek eszébe se jutna ilyesmi.

2010. nov. 29. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy magyar éhezőnek sem jutna ilyen eszébe.

A jóllakott ember tud csak finnyáskodni.

2010. nov. 29. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert sosem volt még igazán éhes, és nem is éhezett konkrétan. CSak az olyan hisztizik a csirkemellért akinek túl jó sora van. Ez az egyik. Másik dolog: Egyszer kisebb voltam még anyum nem volt itthon három napig, apukám meg pacalt főzött. Három napig krumplit ettem ( főzni nem tudtam még) , mert nem eszem meg a pacalt. Nyilván ha az éhhalál fenyegetne megenném, ha tényleg nem volna lehetőségem még zellerszárat sem rágcsálni. NEm tudok elvonatkoztatni attól,hogy az marhabendő.
2010. nov. 30. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ha tehetném csak csirkemellet meg marhahúst ennék, lehet mondani, hogy válogatós vagyok, de a többi hús ízét nem szeretem. A csirke többi részét megeszem, ha muszáj, mert nincs bajom az ízükkel. De pl a disznótól egyenesen rosszul leszek.
2010. nov. 30. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna ADDIG megenni mig hasonlit arra a jószágra amiből készült!!Nade kirántva,pecsenyének,pörköltnek bármikor!Nade akkor már messze nem hasonlít.

Viszont kiskoromban imádtam a csokinyulat ami hasonlitott az eredetire.Mostmár az sem hasonlit!

2010. nov. 30. 18:08
 6/6 anonim válasza:
Nálam nem az a baj, ha hasonlít egy állatra, hanem ha egyértelműen felismerem benne, pld. egészben sült hal, fejjel, farokkal, vagy csiga a házkójában, fűszervajjal - le nem menne.
2010. dec. 6. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!