Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki ivott már canada dry-t?...

Ki ivott már canada dry-t? Milyen? Az íze mihez hasonlít?

Figyelt kérdés
Csak azért,mert olvasom,h nagyon sok koktélt ezzel kell felönteni. Esetleg lehet valamivel helyettesíteni?
2011. jan. 13. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyettesíteni akarod, akkor Kinley gyömbérrel.
2011. jan. 13. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
A Canada Dry gyömbér ízű szénsavas üdítőital. Amerikában ginger ale-nek, gyömbérsörnek is hívják. Hát, igazából nem lehet semmihez hasonlítani, ha nem éreztél még gyömbérízt. A kólát sem lehet semmihez hasonlítani, a kóla kólaízű, a gyömbér meg gyömbérízű. Helyettesíteni nem fogod tudni, nincs semmilyen üdítőnek hasonló íze. Illetve lehet, de akkor az már nem AZ a koktél lesz. Szerintem vegyél, kóstóld meg, nagyon fini amúgy! :)
2011. jan. 13. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, természetesen én is úgy értettem, hogy amibe szénsavas gyömbér kell, azt csak más márkájú szénsavas gyömbérrel lehet "helyettesíteni". Az, hogy Canada Dry, vagy Kinley, vagy más, az mindegy.
2011. jan. 13. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az üdítőre gondolsz, akkor az gyömbéres szénsavas üdítő. Én szeretem, az íze jellegzetes. Lehet más gyártótól is kapni gyömbéres üdítőt, de hasonló árban, és a canada dry az igazi.
2011. jan. 13. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2011. jan. 13. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Miért kéne helyettesíteni? Minden élelmiszerboltban kapható és nem egy nagy összeg.
2011. jan. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!