Nem vagytok kíváncsiak a kinder csokin lévő kisfiúra?
Már nem az a gyerek van rajta, hanem egy másik.
Egyszer olvastam egy cikket az eredeti gyerekről, pl. hogy az évek során kellett rajta párszor igazítani, a hajából "levágni", és mivel az eredeti képen nem látszott a füle, de az idő során rövidebb hajat csináltak neki, így kellett neki fület szerkeszteni. Meg azt is írták a cikkben, hogy amikor másik gyerek került a kinder csokira, akkor Németországban sokan elkezdtek aláírásokat gyűjteni, hogy tegyék vissza az eredetit. Illetve még arra emlékszem, hogy írták, az eredeti csomagoláson lévő "gyerek" írt egy könyvet az élményeiről. Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy egy egész könyvet tele lehet ezzel írni, de hát biztos... Mármint ezt már felnőtt korában írta.
Itt az eredeti, meg ahogy most kinéz, plusz ott van alatta az új.
Íme, kérdező kívánsága máris teljesítve! :) Köszönöm én is. :)
Az eredeti kisfiúra nem emlékeztem, de a mostani nézegetése közben nekem is eszembe jutott, vajon hogy nézhet ki? Tök jó, hogy pld. Wolf Katiról is lehet a Youtube-on kislánykori videót (Vuk dala) látni. Az ember nem is gondolná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!