Miért vagyok ennyire sajtfüggő?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sajtfüggő vagyok. Mindig minden körülmények között meg tudok ennyi akármennyi sajtot. Kéksajtot, brie-t, camembert, mozarella, parmezán, trappista, feta sajt, karaván sajt, edámi, akármennyit ha elkezdem nem tudom abbahagyni még még kell, és ha veszünk drágán valami kéksajtot ami ilyen vaj állagú meg brie-t is nagyon drágán én rögtön felfalom , akkor a kedvenc csipszem is sajtos, a pizzát is mindig négysajtosan eszen és akkor ne ebszéljünk a sajtszószos tésztáról, a rántott sajtról, sajtos szendvics, mindent sajttal és kb 5 perc alatt meg tudok enni egy tihanyi camembert vagy egy csomag szeletelt sajtot.. miért van ez? ez azért rossz mert a fogyókúra mellett olyan ez nekem mint a csoki.2011. márc. 24. 21:16
11/11 doboszoli válasza:
A hetekben tudtam szert tenni a helyi "bótban" két hete lejárt szavatosságú dán kékpenészes sajtra, ezer forintért majd két kilóra. Egy hétig ettem, legjobb a vége felé volt.
Javasoltam, legközelebb többet rendeljenek, hogy több járjon le...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!