Nagyon gáz szerintetek ha nem eszem meg az itthoni kaját?
Már nem azért,de anyám nemrég ment el,egyedül vagyok,és semmi kedvem natúr csirkemellt enni salátával.Nem vagyok diétán,csak anyumnak most pont ezt volt kedve főzni.
Nekem most jobban ízlene valami spagetti vagy valami más étel,olyan kaják,amik a kedvenc vendéglőmben vannak,ahonnan tudnék is rendelni.
Szerintetek nagyon gáz lenne ? 16/L
:D:D
Te kész zseni vagy
Köszönöm szépen!
Én nem vagyok válogatós,de a csirkemellét én sem eszem meg,natúran semmiképp. Ehetetlen,alig lehet lenyelni,olyan száraz. Nem értem,hogy miért lett ez olyan menő mostanában.
Mond anyudnak,hogy máskor inkább tarját süssön natúran,vagy esetleg csirkecombot.
Ha van rá pénzed, akkor rendelj csak nyugodtan. Vagy dobd össze saját magad
off: Én meg azt nem értem, hogy mi a ....ért kell minden egyes kérdéshez leírni, amiben a csirke szó elhangzik, hogy az ehetetlen száraz stb. Valaki azt szereti, kész. Ha az a kérdés, hogy mi a vélemény a csirkehúsról, akkor le lehet írni, de egyébként miért kell állandóan? Ha valaki a tökfőzelékről kérdezne itt, hogy hogyan kell elkészíteni, nem írnám le oda, hogy az szerintem milyen rossz és ehetetlen, hanem leírnám, hogy csinálja anyum. Mert nem arra kíváncsi. Meg mert mindenkinek más az ízlése, nem kell ezen állandóan lovagolni.
Elnézést, hogy ezt ide leírtam, de már nem tudtam magamban tartani, mert már hetek óta többször olvasom az ilyen hozzászólásokat (szerintem 1 ember követi el ezeket), és már egyszerűen kikészít ha meglátom. Ki kellett adnom magamból.
a csirkemelles tag még ha a pudingokról van szó,akkor is leírja hogy mellet csak DIVAT enni és amúgy egy kalap szar,nem kell vele foglalkozni. Dugja fel a csirkecombját mert már én is baromira unom,hogy mindenhova benyögi ezt a bölcsességet témától függetlenül.
kérdezőnek:bocs az offért,szerintme nem gáz,majd eszel anyudéból holnap,vagy ma,amikor megkivánod. Csak akkor gond szerintem,ha van 1 rakat kaja és aztán mehet a kukába mert nem eszitek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!