Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit jelent az pontosan, hogy...

Mit jelent az pontosan, hogy "csökkent minőségű küllemhibás desszertek"?

Figyelt kérdés
Egy édesség diszkontban lehet kapni, ilyen 1kg-os kiszerelésben vegyes desszertet a bonbonettitől. Egy szimpla zacskóban van vegyesen konyakmeggy, szaloncukor és egyéb pralinék 900Ft-ért! Ugyanaz, mint amit jó drágán lehet megvenni néhány grammos kiszerelésben csicsás dobozban. Most akkor hogy van ez? Miért kerül így piacra? Minőségre kiváló, nem romlott.
2011. márc. 19. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Most ezt a kérdést minek is tetted fel?

Ott van a kérdésedben a válasz.

"KÜLLEMHIBÁS".

Azaz nem tökéletes a kinézetük, nem tudnák eladni máshogy. Ezért leértékelve árulják.

2011. márc. 19. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Őssze van törve a csoki, nem olyan a csomagolásuk, stb. Ízre nincs különbség. Nyugodtan vedd meg. Legalábbis én eddig nem haltam bele.
2011. márc. 19. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a gyári szalaghibás édességet se dobják ki, mint a félre vart Nike cipőt sem. Ezek az édességek külsőleg nem tökéletesek, pl. megfolyt rajtuk a csoki, lemaradt róla valami. Ezért kedvezőbb áron értékesítik, mint hogy kidobnák, az amúgy drága alapanyagokból készült, finom csokit.
2011. márc. 19. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok. De én nem igazán látom hogy selejt lenne.
2011. márc. 19. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj... Ez olyan, hogy pl. nagymamám egy cipőgyárban volt minőségellenőr. Ő a 90-es években el volt hűlve, hogy mostanában mik át nem mennek a rostán, amiket nekik még régen gyártási hibás termékként le kellett selejtezni vagy alsóbb kategóriába sorolni. A hozzá nem értő ember sokszor meg se látja. Így van ez a csokinál, édességnél is. Nekünk fel se tűnik, nekik viszont ki kell selejtezni, mert csak a tökéletes mehet át (jobb helyeken)
2011. márc. 19. 18:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Ami biztos, hogy nagyon megéri az árát. Ha ezt a mennyiséget a tökéletes formában venném meg kb. 5000Ft lenne!
2011. márc. 19. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy... Hol van ez az édességdiszkont? :D
2011. márc. 19. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Kecskeméten.
2011. márc. 20. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer rákérdeztem,hogy mi a baja,azt mondták,hogy nem érték el a súlyt,ami meg van határozva egy-egy darab bonbonnál,szaloncukornál.Nagyon sokszor vettünk mi is,és nagyon finomak voltak,de nálunk sajnos megszűnt ez a diszkont.
2011. márc. 20. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!