Mit ettél ma? Miket szoktál enni? Eszel meleg ebédet ebédre, vagy nem annyira fontos?
reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi, nasik, ez az minden érdekelne, egy tesztemhez kéne bioszórára:)
köszike
reggeli: kakaós csiga
du 2-kor a városban egy sonkás szendvics, hogy ne haljak éhen amíg hazaérek
du. 4-kor ebéd: sült kacsa rizzsel
vacsora lesz: tükörtojás
(Ált. nem ilyen későn ebédelek, akkor nem eszek a reggeli meg az ebéd között, csak ez most egy ilyen nap lett.)
korábban nem tartottam fontosnak, hogy minden nap egyek főtt ételt, de egy jó kis bélgyulladás ráébresztett, hogy mennyire fontos. Azóta csak nagyon ritkán nem eszek meleg ebédet.
Nassolni ritkán nassolok, akkor is inkább ropit vagy pár kocka csokit, chipset jó ha egy évben 2x. Uzsonnázni sem szoktam. Vacsorára nem szoktam főtt ételt enni, meg igyekszek este 9 előtt enni. Ha mégis nagyon megéheznék lefekvés előtt (éjfél után szoktam lefeküdni, gyakran 2 körül), akkor gyümölcsöt eszek, vagy iszok egy bögre tejet (házi tejet). De ez ritkán fordul elő.
Ja, és nem eszek gyorskajáldákban, csak nagyon ritkán, egy évben kb. 5-6x, kis gyrososnál vagy a gogo hamiban.
Emígy meg sok tojást eszek, a halat is nagyon szeretem, meg imádom a gombát is, a tejszínes, tejfölös ételeket. Húsok közül a csirkét részesítem előnyben. Meg imádok salátákat összedobni. Házi tejet veszek, a zöldségeket is igyekszek a piacról beszerezni, a szezonnak megfelelően. Levest viszont csak nagyon ritkán eszek, nem vagyok leveses. Péksüteményt is csak elvétve eszek, a mai kivételes alkalom volt. Kenyeret meg zsömlét szoktam venni, de ezekből se eszek sokat.
Reggeli: sonkás melegszendvics
Tízórai: pattogatott kukoricát nasiztam ( jó film mellé az dukál)
Ebéd: emeletes húst ( csirkemell rajta egy szelet hagyma, paradicsom, szalonna és reszelt sajt) és krumplit sütöttem
Vacsora: még nem találtam ki :) de ki kéne már lassan
Reggeli: 1 pohár tej
Tízórai: -
Ebéd: 1 tortilla kevéy grillezzett csirkehússal, 2 szelet paradicsommal, kevés salátával és kígyóubival, tzatziki öntettel.
Uzsi: 4 kocka tejes schogetten csoki
mikor hazaértem ettem 1 kocka epres-joghurtos schogetten csokit.
Ma max még 1 pohár tejet iszom.
Az anorexia az azt jelenti, hogy naponta max 500-600 kcalt [vagy még kevesebbet] eszel, és kövérnek látod magad, miközben k.rva sovány vagy.
Tehát nem, nem vagyok anorexiás. Mondjuk kicsit utánaolvashattál volna, hogy pontosan mi is az az anorexia. -.- :P
Amúgy ettem most még kb 2 maréknyi kis sósperecet. [nem házit, hanem olyan zacskósat x]
reggeli: 2 szelet kenyér, vajkrémmel, póréhagymával, lilahagymával kevés sajttal
ebéd: zöldbableves, kacsafarhát, mellé rizs vagy krumpli még nem döntöttem el (a krumplit zsiradék nélkül sütöm, max az íz kedvéért a kacsafarhát zsírjából teszek rá keveset)
vacsora:(2 kis tintahalrúd, mellé puliszka vagy tojás+liszt+zsemlemorzsa kisütve) vagy (túró+kókuszreszelék, cukrozatlanul)
nasi:étkezések közt egy rakat zöldség (nyersen, sülve-főve nem szeretem), meg naponta pár citromkarika
innivaló: zöld-fekete-gyümölcs tea (feketéből a legkevesebb), kristálygomba lé, cikóriakávé, kamillatea
sajnos még nem tudom magam rávenni, hogy eleget igyak (jelenleg napi 1l kb), de dolgozom rajta
reggeli: tepertő, vöröshagyma, kenyér
ebéd: étcsokis keksz, alma
vacsora: tejszínes- gombás-citromos csirkemell kuszkusszal
innivalók: ásványvíz, bodzaszörp
reggelire: 1 szelet májkrémes kenyér
tízóraira: 1 pohár kefir + 1 tk. zabpehely + 2 kk. zabkorpa
ebéd: húsleves + főtt lapocka, krumpli + savanyú uborka
uzsonna: semmi
vacsora: húsleves + paradicsomos káposztafőzelék fasírttal
Reggeli: tükörtojás és sültszalonna
Tízórai: füstöltsajt
Ebéd: Húsleves csigatésztával, rántott husi és sajtos krumpli
Uzsi: ropi és pilóta keksz
Vacsi: azt még nem tom, de valószínüleg meggyes müzli lesz joghurttal
köszönöm a válaszokat sokat segítettetek
még annyit hogy zöldséget, gyümölcsöt nem nagyon esztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!