Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy más főztje...

Mért van az, hogy más főztje jobban ízlik mint a sajátom, ill anyumé?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
talán te és anyád szarul főztök?
2011. márc. 16. 21:25
 2/9 anonim válasza:
100%
Én is igy vagyok vele,másét szivesebben eszem meg mint a sajátomét,talán mert nem én fáradoztam vele!!:) Anyukám a sütikkel van igy,másét szivesebben eszi!!Ja,nem nagyképűségből,de mindketten jól főzünk!!:)
2011. márc. 17. 07:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak tippelni tudok!

Lehet hogy egyhangúan főztök,és feltűnik már egy kis eltérés is az ételben , és érdekessé teszi számodra!

2011. márc. 17. 09:26
 4/9 vaszily katalin ***** válasza:
szia.drága.szerintem ahogy én is tapasztalom.ezt az álást.gondolj ara hogy talán az orod fözés közben tele van az illatokkal.meg kostolás után az izlelö binbod is leszibadhat.elterülsz ezekkel.de én egy öramulva fözés után ráugrok a kajcsira.puszi.jo fözést.
2011. márc. 19. 07:16
 5/9 Elsa válasza:
Szia, nekem is volt ilyen időszakom 20 éves korom körül és után. Az újdonság erejével hatott és sok mindent át is vettem belőle. Azóta én is és a családom is egészségesen étkezünk. Minden, ami jó és építő (általában az életben), azt meg kell tanulni - ami rombol, azt meg el kell felejteni :)
2011. márc. 19. 08:34
 6/9 Szabó Simon ***** válasza:
Semmi különös, csak mindenki másképp fűszerez, ettől más az íze ugyanannak kajának.
2011. márc. 20. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam is így van, ugyanazon recept alapján készített étel jobban ízlik, ha más csinálja :) utálok főzni, talán ezért. Anyám szerint viszont én jobban készítem az ételeket. Szerintem meg ő.
2011. márc. 20. 13:01
 8/9 anonim válasza:
Erre csak egy közmondással lehet röviden felelni a szomszéd fűje mindig zöldebb.
2011. márc. 24. 05:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a saját főztömet, pedig nem főzök rosszul, csak valahogy taszít a tudat, hogy én főztem
2011. nov. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!