A sok citrom káros az egészségre?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé sok citromot eszem, és apa szerint ez tönkre fogja vágni a bélrendszeremet. Ez igaz? :/2011. márc. 15. 15:10
1/8 anonim válasza:
hát a fogaidról is lemarja a zománcot,úhyhogy vigyázz vele.
másrészt apudnak is igaza van,mert hasmenést csinál.
2/8 anonim válasza:
Citromózist fogsz kapni és vészes hízásnak indulsz.
3/8 anonim válasza:
Inkább a gyomrodat teszi tönkre, mert sok savat csinál. Mennyi az az elég sok? Mennyit eszel napi szinten?
4/8 anonim válasza:
"A citrom serkenti az emésztést és erősíti a gyomrot."
Amúgy nem árt, még élek, rengeteg citromot befalok.
5/8 A kérdező kommentje:
napi szinten kb. 7-8 darabot befalok. Ja és természetesen köszi a válaszokat :)
2011. márc. 15. 17:44
6/8 anonim válasza:
"A citrom erősiti a gyomrot" Ez valóban igaz, de nem napi 7-8 darab. Ez rövid ideig elmegy, de hónapokig kicsit sok. Főleg ha simán megeszed, és nem higitva (limonádénak) iszod.
7/8 anonim válasza:
én is régebben megettem 4-5 citromot naponta és még élek, ma megettem nagy nehezen 1et, kicsit már elszoktam tőle.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 16. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!