Mik a legszellemtelenebb éttermi kaják?
Rántott sajt hasábburgonyával!
Nem azért mert a rántott sajt rossz dolog,hanem azért mert, olcsó és egyre rosszabb minőségű sajtokból készítik!
A "HB" meg legtöbbször mirelit,és ezeknek is széles skálán mozog a minősége.Mivel a vendéglőkben is inkább az olcsóbbat szerzik be,sokszor ennek a minősége is kifogásolható!
Ezekből a legjobb indulattal és tudással sem lehet várat építeni!
Étteremben dolgozó ismerős mondta, hogy a húsleveset kerüljük! Szinte puhára főzik a csontot.
Az újrahasznosításról több jó ismerőst kérdeztem meg, de a legtöbb azt mondta, hogy nem jellemző. De hallottam már rémtörténetet is, ráadásul nem itthonról, hanem az USA-ból.
én jártam ugy hogy kértem gulyás levest,kaptam is egy csészével borsos áron,hat izre minden volt ,de nem gulyás mikor rákérdeztem ,kiderült hogy konzerves volt,mert épp nem volt már fözve...ugyan olyan áron,hat ha ezt akkor tudtam volna akkor otthonra megveszem a konzervest,es megeszem..
nem vagyok a konzerves kajak hive,föleg ha jol le is huznak vele!!
nekem a rántott sajttal rossz emlékem van.
egyik nyaraláson elmentünk kajálni és azt rendeltem sült krumplival.
hát kihoztak 4 csíkot ilyen szeletekre vágva, úgy még jól is nézett ki de beleharaptam és olyan íze volt mint a tescoban kapható ilyen sajtrúdnak hogy sajt, de mégse csak itt csíkokra volt szeletelve.
nem igazán jött be, pedig vega vagyok és imádom a sajtokat.
és a pizzákra is abból tettek..
borzalmas.
maradt a krumpli és kértem rántott karfiolt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!