Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől van szürke színe az...

Mitől van szürke színe az éttermi szemesbabfőzeléknek? Én itthon készítettem, de nekem teljesen más lett.

Figyelt kérdés
Paprikás-tejfölös rántással csináltam, füstölt hússal. Az enyémnek ilyen sárgás színe lett, de ízre sem olyan, mint amit a főzelékesben ettem. Szerintetek mit kell másképpen csinálnom?
2010. dec. 18. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tesznek a rántásba se paprikát, se tejfölt.
2010. dec. 18. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!