A hamburgernek, sajtburgernek, Big Macnek és egyéb burgereknek mik az egészségtelen részei?
Leginkább az érdekel, hogy mi a hizlaló és pattanást okozó benne.
Én végülis csak a marhahúsra tudok gondolni, mert azoknívül csak uborka van, meg ketchup, mustár, ilyesmi.
De szeretném mások véleményét is meghallgatni.
Nem hinném, hogy egészségtelen.Hacsak ezeken kívül mást nem eszel.
Ha néha néha "lecsúszik"egy két hambi, szerintem semmivel sem károsabb, egészségtelenebb mint a zsírban tocsogó húsok, pörköltek..
Nem az alapanyag, hanem az elkészítés módja: iszonyú zsírosak. Valamint tele vannak ízfokozókkal, ami addiktív, mivel ha sokat eszik az ember ilyeneket, idővel nem fogja érezni a normális ételek ízét annyira.
Mondjuk a zöldségek se semmi, ami bennük van, tele vannak vegyszerekkel. A ketchup, mustár szintén.
Mi szoktunk csinálni otthon hamburgert - hát össze se lehet hasonlítani ezekkel! Apukám gyúrja a húspogácsát színhúsból, házilag sütjük a bucit, bár néha azon szoktunk csalni, és megvesszük a boltban, a zöldségek pedig a kertből vannak, és van ízük. Ketchupot is házilag csinálunk bele :)
Na ez a verzió szerintem kimondottan egészséges, biokertészkedést folytatunk, szóval tuti nincs bennük vegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!