Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kálium-klorid: jó vagy rossz?

Kálium-klorid: jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

Itt reklámozzák, hogy egészséges: [link]

Itt meg azt írják róla, hogy "érzelemhiányos állapotot idézhet elő": [link]

2011. febr. 27. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Wikipédiát hitelesebbnek tarom, mint egy termék honlapján levő szöveget, ami nyilván saját magát reklámozza, tehát nem mondana negatív dolgot a termékről.
2011. febr. 27. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
A wikipédia teljesen helyénvaló dolgokat állít.A szervezetnek nincsen szüksége plusz káliumra,kivétel ezalól a nagy folyadékveszteséggel járó állapotokat(hasmenés-hányás)-mikor az infúzióban adagolnak minimális káliumot,de nagyon pontosan kiszámolt dózisban,mert már kismértékben is felborítja a szervezet ion-háztartását.Az embernek elég annyi kálium,amennyit a természetes táplálékokkal bevihetünk,pld.banán
2011. febr. 27. 23:18
 3/7 A kérdező kommentje:
És hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem?
2011. febr. 28. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:
jó kérdés.Kicsit gáz,de azért,ha érdekel ez-az ebben a kérdésben,keress rá erre:Tejfalussy András.Meglepő dolgokat olvashatsz majd.
2011. febr. 28. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Annak az embernek én nem sokat adnék a szavára, én az ivóvízzel kapcsolatos baromságait olvastam régen. Aki olyat leír, hogy desztvizet inni egészséges, az mondhat bármit.
2011. febr. 28. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek el mindent, mindig vannak kétségeim.

Most vagy a wikipédián beszélnek mellé, vagy idáig süllyedt ez az ország, hogy minden vegyszert be lehet csomagolni és eladni hogy egyétek mert ez a jó!

2011. febr. 28. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne fogyassz ilyesmit, nem természetes!

[link]

Szenzáció! Feltalálták a spanyolviaszt!

Amúgy érdemes elolvasni a cikket!

2011. febr. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!