Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi ez zsizsik? (Kérdésed túl...

Mi ez zsizsik? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Utóbbi idöben sok kis "bogarat" találtam.Pici,talán 1-2 mm,barna.Lisztben találtam párat,porcukorban,de bárhol a lakásban is láttam már(falon,földön..)Nem kell nagy mennyiségre gondolni,de akkor is nyugtalanít. Mi lehet ez?
2011. febr. 25. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, és nekem is mászkáltak a falon. Ott vettem észre őket legelőször. Gondolom, előbb kimásztak az állatkajából, aztán másztak át a kajába.

A bosszúságon kívül (kajakidobás, takarítás) egyébként nagyon érdekesek voltak, nagy csendben hallani lehetett, ahogy rágják a magkeveréket a zacskóban (vagy ahogy mozognak benne, nem tudom), rengetegen voltak, a töredékük került a kajába. Persze csak közelről és halkan, és csak miután rájöttem, hogy honnan jönnek a bogarak, és jobban megfigyeltem.

2011. márc. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!