Miért nem csípős már a csípőspaprikás Medve sajt?
teljesen igazad van, régebben egy kicsit sziszegős volt, most meg, mintha natúr lenne...
már a MEDVE sem az igazi:(((
A többség puhapücs akar lenni, és magával rántaná a kisebbséget is szimpla irigységből.
A múltkor csípőspaprikát akartam venni. Nem a zöldséget, nem is a medvesajtot, hanem az őrleményt. 4-5 boltot végigjártam a környéken (CBA, Real és hasonlók), de mindben csak "csemege" és "édesnemes" volt. Lövésem sincs, hogy mi a különbség a kettő között, csak azt tudom, hogy mindkettő teljesen fölösleges. A paprika legyen csípős, nagyon csípős, iszonyatosan csípős vagy kibszottqrvanagyon csípős.
A zöldségesnél végül találtam, úgyhogy hozzá lehet jutni, de meg kell küzdeni érte. Aki nem küzd, annak az étrendjéből szépen kikerül. Arról nem is beszélve, hogy hol lehet találni tényleg csípős kolbászt. Erre én sem tudom a választ.
100 %-ban egyet értek a kérdés föltevővel, meg az előttem szólóval is.
Azért lett ízetlen, amiért a 2 decis tejföl először 185 g-os, most már 175 g-os, és úgyis megveszed.
A normális paprika pénzbe kerül, mint mindenből a jó minőség, a paprikánál a minőség értékmérője a csípősség.
Ha normális paprikát akarsz enni, akkor magadnak kell, akár balkonládában, akár szabadföldi kiskertben, műtrágyázással palántából v. magból, gondoskodva nevelni, én így évente kb 2 kg hegyespirosat nevelek, mert szeretem, ha könnyem folyik tőle.
Ja A kolbászról annyit, h. igazán csípős nincs, ezért, ha ilyet akarsz állhatsz neki magad disznót hízlalni, vagy hasonló.
Ezért én utólag harapok hozzá a ha ritkán ehetően ütős hegyeserős- a zöld- forrásra bukkanok.
CBA-ban lehet kapni "Temesvári csípős kolbászt"!
Ajánlom annak aki csípőset keres! Kifejezettem finom, és nagyon csípős!
Ja és nem utolsósorban nem is olyan drága.
Igazi csípős kolbászt, ami a paprikától csíp, nem a borstól, pl.nálam lehet beszerezni.
Tartalma: sertéshús(lapocka és hasaszalonna), konyhasó, fűszerek. Sem "E", sem "A", sem pedig ízfokozó, mégis eláll tavaszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!