Melyik feléről bontod a banánt?
Figyelt kérdés
Egy főzős műsorban láttam, hogy a pasi a szár nélküli részéről bontotta. Így belemélyesztette a körmét, és úgy nyitotta ki. Nekem tök fura volt. Én mindig a szárát fogom meg és azzal húzom le az első csíkot. Nekem így ésszerű.
Ti hogy csináljátok?
2011. febr. 17. 14:54
21/28 anonim válasza:
Szüleim a szár nélküli résznél bontják meg (barátom is egyébként), ezért kiskoromtól sokáig én is ott nyitottam, nekem ilyen nagy felfedezés volt, mennyivel könnyebb a szárat letörni. :D Azóta úgy csinálom.
23/28 A kérdező kommentje:
17:53: ez aranyos, és milyen igaz. Sok dolog van amit azért csinál úgy az ember, mert megszokta, aztán mikor rájön, hogy máshogy is lehet, akkor ez van :-))
2011. febr. 17. 20:19
25/28 A kérdező kommentje:
:-D
2011. febr. 17. 20:42
26/28 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele mint az egyik hozzászóló,nem a szárafelől bontottam 20 évig,aztán rájöttem hogy a szárától könnyebb.:) De én szoktam olyat is,hogy a közepénél huzom szét és kiveszem a banánt:D:D:D Tudom ez már teljesen logikátlan.. itthon szoktam így enni
27/28 anonim válasza:
En is igy vagyok vele, anyukam mindig a vegetol bontotta, de en mar akkor is azon a velemenyen voltam, hogy ez hulyeseg, azert van ott a szara, hogy onnan bontsam:D
28/28 A kérdező kommentje:
:-))
Nem kell mindenben logikát keresni :-)
2011. febr. 18. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!