Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lesz ropogós a gofri?

Hogyan lesz ropogós a gofri?

Figyelt kérdés
Nekem finom lett, de olyan kis plöttyedt.
2011. febr. 16. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem a gofri omlós legyen, ne ropogós. Ha finom, akkor semmi gond... :)

Én csak addig szoktam sütni, amíg éppen megpirul.

2011. febr. 16. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%

Én is ropogósan szeretem, recepttől függ.

Én így csinálom: (ez ropogós lesz!)

Hozzávalók:


1 egész és 3/4 csésze liszt


1ek cukor


fél kávéskanál só


3 tojás sárgája


1 és 1/2 csésze tej


1/2 csésze olaj


2 teáskanál sütőpor


3 tojás fehérje kemény habbá verve


Összeállítás:


először a száraz hozzávalókat össze kell keverni, aztán a tejjel elkevert tojás sárgát ehhez hozzáadni, majd utána hozzáöntjük az olajat és végül a felvert tojásfehérjét.

2011. febr. 16. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tej helyett vizet teszel bele és több cukrot, akkor még ropogósabb lesz. És minél kevesebb zsiradékot, de persze akkor esetleg odaég.
2011. febr. 16. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!