Hogyan lesz ropogós a gofri?
Figyelt kérdés
Nekem finom lett, de olyan kis plöttyedt.2011. febr. 16. 10:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem a gofri omlós legyen, ne ropogós. Ha finom, akkor semmi gond... :)
Én csak addig szoktam sütni, amíg éppen megpirul.
2/3 anonim válasza:
Én is ropogósan szeretem, recepttől függ.
Én így csinálom: (ez ropogós lesz!)
Hozzávalók:
1 egész és 3/4 csésze liszt
1ek cukor
fél kávéskanál só
3 tojás sárgája
1 és 1/2 csésze tej
1/2 csésze olaj
2 teáskanál sütőpor
3 tojás fehérje kemény habbá verve
Összeállítás:
először a száraz hozzávalókat össze kell keverni, aztán a tejjel elkevert tojás sárgát ehhez hozzáadni, majd utána hozzáöntjük az olajat és végül a felvert tojásfehérjét.
3/3 anonim válasza:
Ha tej helyett vizet teszel bele és több cukrot, akkor még ropogósabb lesz. És minél kevesebb zsiradékot, de persze akkor esetleg odaég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!