Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan recepted amiről...

Van olyan recepted amiről sokáig azt hitted hogy te találtad ki, aztán kiderült hogy mégsem?

Figyelt kérdés

Kitaláltam egy olyan tésztát amiben van brokkoli, kukorica, szalonna és sajttal egybe sütve.Tök sokáig azt hittem hogy ilyet csak én csinálok, én találtam ki, mind addig amíg egy pizzéria étlapján találkoztam ugyan ezzel az étellel.

A másik ilyenem egy torta krém!Hidegen kikeverős puding, habtejszínnel kikeverve.Senki nem találta ki hogy csinálom, aztán a tv-ben úgyan így csinálták.

Van ilyen receptetek, amit te találtál ki, aztán rájöttél hogy már van.

Amúgy azt tudjátok hogy egy étel hogy terjed el egy bizonyos néven?Az ételek is ugyan úgy le vannak védve?Vagy ha kitalálok egy kaját, ami még tényleg nincs, akkor azt hogy terjeszthetem el az általam kitalált névvel?

2011. febr. 13. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
a pirítóst, kaptam anyósomtól egy gépet és azt hittem csak én tudom, hogy kenyeret is lehet bele tenni nem csak evőeszköztartó :(
2011. febr. 13. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
de egyébként nincs, lehet nem vagyok elég kreatív
2011. febr. 13. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ne csüggedj:)) már attól a Tiéd lehet a recept, ha egy grammnyi más fűszert teszel bele.legfeljebb odateszed a neved, hogy " valami,a'la.... módra"

már régen feltatálták a spanyol "viaszt", csak folymatosan

fűszerezik és így van ez jóóól!

bátran add közre a sajátnak vélt receptjeidet,mi , itt mindenkiéből tanulunk, még sok-sok év tapasztalat után is.

a konyha egy alkotóműhely, ha úgy tetszik "boszorkánykonyha":))

üdv.

2011. febr. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!