Romlott volt a rétesben a meggy? Lehet bajom tőle?
Figyelt kérdés
Mama vett ilyen téres csücsköt, 4db 200ft. Mákos volt, már pár napja itthon volt, ma reggel ettem mert mást nem találtam reggeli céljára. Megnéztem, nem volt penészes, eszem, eszem, és a meggynél fura volt az íze... Nem volt zöld se semmi. Romlott volt? Lehet tőle bajom?2011. febr. 10. 12:16
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyim szerint semmi baja nem volt, de ő a sajtkrémet akkor is megeszi ha már tiszta penész :D
Én meg finnyás vagyok eléggé...
2011. febr. 10. 12:19
2/4 anonim válasza:
nemhiszem, hogy bajod lesz, hisz nem sokat ettél a meggyből. max hasmenésed lesz, de igen kicsi az esély rá.
3/4 A kérdező kommentje:
öt vagy 6 meggy lehetett benne, két ilyen csücsköt ettem, az egyikben nem is éreztem h lett volna... de az is lehet, hogy én éreztem rosszul, épp migrénem volt. ittam egy normaflore-t azért.
2011. febr. 10. 12:30
4/4 anonim válasza:
Nem lesz bajod sztem. Nekem volt, hogy én se értettem, miért a fura íze a kalácsnak, friss, nem láttam rajta semmit. Az utolsó falatnál vettem észre, hogy a fonott részek között penészes volt... Nem lett tőle bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!