Mit gondoltok erről a napi kajáról?
gondoltam felteszek én is egy ilyen kérdést:D
reggel: egy szelet barna kenyér margarinnal sonkával
kávé két cukorral tejszínhabbal
ebéd:kisadag kínai(rizs+brokkolis csirke+szezámaggos csirke)
+ fél liter zöld nestea
délután: sajtburger menü (sajtburger+kis krumpli+kis kóla)
kevés burgonyapüré+ fél tenyérnyi rántott hal
ööö nem fogyózok:D:D:D
uhh és még csak fél 4?:D
amúgy 17/L és 185 centi kb 60 kiló :D
húha de magas vagy.ás jó vékony is lehetsz :D ami a kaját illeti részemről ehetetlen,inkább meghalnék éhen minthogy ennyit és ilyet megegyek :D:D dehát mindenkinek más az ízlése.a mekis kaja a csúcs benne,az aztán az egészségtelenség felsőfoka,nemhogy fizetni nem fizetnék érte,de még ha ingyen adnák is sírva rohannék el.ja és semmi gyümölcsöt és semmi friss zöldséget(nyerset) nem ettél :D na meg szerintem sok a hús..xD
én ma eddig 3narancsot,1 banánt ettem délelőtt aztán spenótot,salátát,rizst,ja meg kis erőspaprikát :D:D(de nem eszek húst):)
nem vagy semmi :D de ennek örülök, végre egy lány aki szeret enni, és nem csak a szája sír h jaaj nem eszek mert kövér vagyok (aztán egy hurka sincs rajta xd )
öö jól hangzik, bár ennyi én sem bírok enni :D legalább a mekiben igyál egy narancsüccsit :D
19/l
Hát szerintem ennyi kajától nem fogsz elhízni!!!
Egészséges is, csak a sajtburger menüt kellene lecserélni valami egészségesre, pl. cézár salira.ügyi vagy, tartsd ezt az étkezést.
Ja! és a vacsi mi lesz?Vagy az a hal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!