Hagymatea. Héjból vagy magából a hagymából kell főzni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:28
1/9 anonim válasza:
Pár db kisebb hagymáról lepucolod a koszosabb haját felforralod a vizet bele a hagyma állni hagy 10perc is ihatod.Jól ízesítsd be!!!
2/9 anonim válasza:
en ugy halottam hogy a helyabol de nem vagyok biztos benne.
4/9 anonim válasza:
Mi megpucolt, félbevágott hagymából szoktuk. Aztán, ha szereted, a hagymát is megeheted. Én imádom, de nem mindenkinek jön be.
5/9 anonim válasza:
Igen. Héjból vagy magából a hagymából vagy a héja nélküli hagymából. Ezek a variációk keringenek, ha rákeresel kicsit, mindegyikre vannak receptek.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy magából a hagymából kell készíteni, de a páromék a héjából főzik... Azzal tojást lehet festeni nem? :D
2011. febr. 7. 22:54
8/9 anonim válasza:
Héjából szoktam főzni!
Jó tojásfestésre meg megfázásra
9/9 anonim válasza:
mi úgy, ahogy már itt valaki írta: a hagymának csak a külső, vastagabb, piszkosabb héját húzzuk le, de még marad rajta héj. ezt főzzük, közben cukrot karamellizálunk, aztán összeöntjük a kettőt, és együtt is főzzük kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!