Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A hagymatea tényleg hatásos?

A hagymatea tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Kicsit megfáztam, és egyik tanárom ezt javaslta. Most kipróbáltam és tényleg elég meredek meginni, de ha hatásos, akkor oké. Volt már olyan aki túlélte és használt is?
2010. nov. 20. 21:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Nagymuterom pont azt főzött mikor mentem hozzá.

Hozzáteszem ő megmarad a régimódszereknél és megis értem ugyanis néha jobb mint a NeoCitran mondjuk.

Vittem neki 2 Neocitrant. elkezdi: kell a lóf*sznak ez festékes szemét :D

18/F

2010. nov. 20. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a vöröshagymát besózod,és ecettel összekevered és megeszed az is hatásos. De mézzel keverve is jó.
2010. nov. 20. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Hagymahéj teáról már hallottam, sőt ittam is. Teljesen íztelen, viszont gyönyörű sárgára festi a vizet. Végül is mindenből lehet teát főzni, azt ha meggyógyulsz, akkor hatott...
2010. nov. 20. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocs az offért.

Hagyma mézzel keverve :D biztos hat de borzalmas lehet az íze :)

2010. nov. 20. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

"Vittem neki 2 Neocitrant. elkezdi: "kell a lóf*sznak ez festékes szemét :D "

Mit mondjak, a nagyid se nagyon kerülgeti a szót...:D

2010. nov. 20. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám múltkor velem is dettó ezt akart itatni, mert én is megfáztam, de nem tudtam magamat rávenni :SxD
2010. nov. 20. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A hagymahéjból készített tea hatásos köhögésre! Próbáld ki, semmilyen rossz íze nincs.
2010. nov. 20. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
anyum is ezt szokta mondani, hogy igyak hagyma teát..nagyon hatásos..: D és ahogy lehet látni túléltem:D csak eléég rossz ize van..x D fujjj.:D xD
2010. nov. 20. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
en is ittam egy parszor mat de szerintem semmit nem er, legalabbis nekem nem ert semmit sem:)
2010. nov. 21. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:
amúgy kb olyan az íze mint a hagyma levesnek? mert ha igen akkor innék belőle xD
2010. nov. 21. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!