Teavajjal is lehet késziteni?
Figyelt kérdés
tükörtojást akarok csinálni amit eddig sertés zsirral készitettem
az lenne a kérdés hogy Teavajjal is lehet csinálni??
2011. febr. 4. 14:19
1/8 anonim válasza:
Lehet, de szerintem fura az íze így.
2/8 anonim válasza:
végül is az is zsiradék.
Én olajban szoktam.
4/8 anonim válasza:
persze, hogy lehet, sose lett fura íze, pedig az olívaolajtól kezdve a sütőmargarinon és a különféle állati és növényi eredetű zsírokon át már mindennel csináltam ;) vajjal is :)
5/8 anonim válasza:
Más ize lesz, mint zsirral, de a világ sok országaban vajat (teavajat) használnak fözéshez, mint MO-on az olajat vagy zsirt. Nekem izlik vajjal is, van, akinek nem tetszik.
6/8 anonim válasza:
Úristen sertés zsírral tojást? Szörnyű íze van. Én csak margarinnal vagyok hajlandó megenni. Minden máshoz olajat használok esetleg nagy ritkán zsírt. Például csilis babba szoktam rakni zsírt.
8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és sokkal jobb mint sertés zsirral :)
2011. febr. 4. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!