Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tepertő kemény bőrét hogyan...

Tepertő kemény bőrét hogyan lehet hasznosítani?

Figyelt kérdés
Ismertek valami ételt, amibe bele lehet főzni esetleg? (kocsonyára gondoltam, de nem próbáltam még, persze minden értelmes megoldás érdekel)
2011. jan. 25. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

"Aki seggberúgást javasolt a tepertőt bőrrel készítőknek, az billentse fenékbe inkább magát"

Ezt hívják butaságnak!Amikor valaki hanyag munkát végez és még az a rossz aki ellene szól.Ne is egyél mást!

2011. jan. 25. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Te seggberugdosó! Normális legyél már! Azért,mert a te környékeden nem szokás a bőrrel sütni,még bek.ssolhatnál! Én akkor ,,igénytelen" vagyok,mert soha életemben nem ettem még bőrnélküli tepertőt. Ja és a disznóvágásnak az a legjobb része amikor a leszűrt,kisült tepertőtbőrkét (némelyik leválik) ellehet rágcsálni puha kenyérrel!
2011. jan. 26. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:

22:45

Ettől most biztos a vonat alá ugrok tepertőstől! :D

2011. jan. 26. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Bárcsak....
2011. jan. 27. 06:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyesekkel ellentétben én is nagyon szeretem a vékony ropogtatnivaló, és a hólyagosra sült bőrkét. Mindenkinek köszönöm, aki a kérdésre válaszolt.
2011. jan. 27. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!