Kovaszos uborkat most a telen is tudok kesziteni, vagy azt csak nyaron a napsutesben lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon szeretem a kovaszos uborkat, es szeretnek enni most is.
Jo suto-fozo konyhatunderek segitsetek legyszi!
2009. febr. 4. 19:29
1/2 anonim válasza:
A jó kovászos ubit a nap melege érleli meg. Szerintem meg lehet próbálni egy ablak alatti radiátoron is. Bár én csak nyáron szoktam csinálni, egy próbát megérhet, egy kisebb adaggal, főképp ha kapsz ilyenkor uborkát.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Lehet kapni zacsis és vödrös formában is koviubit a hipermarketek hűtőpultjában. Nem azt mondom, hogy olyan, amilyet a nagymamám csinál, de ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!