A napi 1 doboz 250ml energiaitaltól mi bajom lehet? 14/F
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 20:01
11/19 anonim válasza:
Hát a Cobra az kevésbé hatásos mint pl: a Redbull..
Energia italok közül nem mindegy hogy melyiket iszod..
Bajod lesz-e?! Hát attól függ, hogy van-e valami betegséged, esetleg szívbetegséged, magas vérnyomás stb.. mert akkor nem jó ha sokat iszol belőle..
Régen én is sokat ittam 1 nap, meg kb mindig.. rosszul is voltam tőle, meg a vérnyomásom is 180/100 volt... most már csak nagyon ritkán iszok 1et..
12/19 anonim válasza:
Nekem anno semmi bajom nem volt tőle. Már nem iszom minden nap, csak egy héten 2x körülbelül. Szerintem rövid távon nem annyira káros, meg ha csak egyet iszol, akkor sem. Csak egy nap kettőnél többet nem tanácsos legurítani.
13/19 anonim válasza:
Hiába makog mindenki, hogy dehogy lesz tőle bajod, mert nekik sem lett... azért 14 évesen még nem kéne elkezdeni tönkretenni a szíved. Nem nehéz lemondani arról a cukros sz*rról, főleg, hogy semmi használható anyag nincs benne. Szerintem jobban megéri narancslevet inni 70 évig, mint energiaitalt 30 évig, aztán meghalni... néha-néha egy doboz belefér, de naponta... anyukád tud róla?
14/19 anonim válasza:
rengeteg a koffein és a szinezék benne és ugy hallottam,hogy nem tesz jót a szervezetenk de az íze az nagyon jó:-)
nyugi nem halálos csak ha nagyon sokat iszol(napi 2-3):D
15/19 anonim válasza:
Nekem a napom azzal kezdődik.Kávé helyett iszom,és még jót is tesz mivel alacsony a vérnyomásom és reggel a vércukrom is nagyon lent van . A dokinak mondtam és nem mondta ,hogy ne igyak. Reggel az energiaital és egy túrórudi ez megy 4 éve és így érzem jól magam. Van mikor délután és este is iszom egyet ,csak azért ,mert finom.
16/19 anonim válasza:
Pánikbetegség...
Hogy csak egy rosszat mondjak a sok közül...
17/19 anonim válasza:
baz.eg pánikbetegségem nem az energiaitaltól lesz hanem a munkanélküliségtől :D
18/19 anonim válasza:
Azért ha 3 bögre kávénak felel meg,az kicsit sok.2 kávét iszom általába naponta,és soknak érzem,de szeretem,és csak fel tudok tőle ébredni...
19/19 anonim válasza:
Én is figyelek rá. Reggel egy kávé, esetleg délután is. De ha egy nap két kávét megiszom, akkor már az energiaütcsi kimarad. Bulis napokon egy kávé reggel (anélkül állva bealudnék), és este egy Hell, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!