A napi 1 doboz 250ml energiaitaltól mi bajom lehet? 14/F
Pattogsz mint a nikkel bolha...
Semmi bajod nem lesz azon kivül ogy kicsit felpörget,de gondol ugyis ez volt vele a cél nem?
Van az a 1,5L-es Cobra Energidrink na én 1 nap megítam 1 olyat semi extra
lassan 5 éve iszom napi szinten energiaitalt,volt olyan hogy hónapokig napi 3-4-et is
semmi bajom
23/N
valamitől meg kell halni
de majd ugyis jönnek a károgók,hogy igyál narancslevet...
Nem tesz jót... gondolom tudod. De egy doboz még nagy nehezen elmegy, csak ennél többet ne igyál.
És nem muszáj minden nap, mondjuk ha otthon vagy csak, akkor jó lenne aznap nem inni.
Az olcsó energiaitalok attól olcsók, hogy kevesebb a koffein és a vitamin tartlamuk. Egy olcsó másfél literes palack ér annyit, mint egy sima RedBull, Monster, vagy Bomba.
Átlagban 14 és 36 százalék körül tartalmaznak koffeint, ez nem vészes, ergo semmi bajod nem lesz tőle. Körülbelül 3 bögre kávé.
Azért a szívnek nem tesz túl jót. Mondjuk habár imádom az ízét, nem szívesen iszok energiaitalt - valamiért rosszul leszek ha egyszerre viszek be egy energiaitalnyi koffeint, és ez inkább lelassít mint felpörget.
14f
Én is iszok néha de mostmár próbálok átszokni a 100%-os narancslére.
Egy Monster energiaital 300 Ft, annyiért 1 liter narancslevet kapsz és az is frissít hidegen valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!