Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ne igyak kólát?

Miért ne igyak kólát?

Figyelt kérdés

Nos életemben nem ittam talán csak egyszer kólát, akkor is borzalmas volt. A barátnőim szerint nekem is innom kellene, de nekem hányingerem van tőle.

Szeretnék érveket, hogy miért ne igyak, mert magamtól nem tudok olyan sokat.

Mindig azzal jönnek hogy milyen finom.

2011. jan. 24. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

utolsó, ezzel én is így vagyok.:)

és szerintem NEM KELL LEBESZÉLNED ŐKET! ha szeretik,isszák. Ő bajuk nem? nem szabadna beleszólnod abba hogy mit tegyenek... azt is megmondod nekik mit egyenek és hogy öltözzenek?

a kóla, pedig, ha nem isszák sokat (pl. havi 3-4 alkalom) nem károsabb mint a szénsavas üdítők vagy a sok génkezelt külföldi cucc ami megeszel... ez van.

2011. jan. 24. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hasztalan minden győzködés.Nem látják a hatását a szervezeten belül,tehát tesznek rá magasról.Én három dolog miatt kerülöm(ha hányingerem van,remek tüneti kezelés rá):cukortartalom,ebből(is adódóan)durva savas kémhatás,fogelszínező hatás és tényleg képes kioldani a csontok foszfor-illetve kalcium tartalmát.Szánalmas,ahogy a reklámok hatására,és mert nem látjuk belátható időn belül a romboló hatást(vagy nem tudjuk,hogy attól van)nyakló nélkül fogyasztjuk a szemetet.
2011. jan. 24. 15:42
 13/15 A kérdező kommentje:
nem azért, de szeretném ha egészségesek lennének.
2011. jan. 24. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nem a kóla elhagyásával leszel egészséges , hiszen maga az élet káros az egészségre.
2011. jan. 24. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsó, igazad van:)

Végülis a kóla helyett/mellett más károsat is csinálnak.

nem is tudom melyik híres ember mondta, de jól mondta:

"egy függőséget csak egy másik függőséggel lehet teljesen kiiktatni."

hát nem jobb ha kólafüggők mintha cigire vagy drogra szoknának?

egyébként kóla helyett innának fantát vagy spriteot. azis ugyanolyan egészségtelen. a déli gyümölcsök (ha nem kinn veszed) tartósítva vannak. Gumicukor is nagyon egészségtelen. Génkezelt zöldségek. Mit akarsz még?

"már nem azért", de a magad dolgával kéne ELSŐSORBAN foglalkoznod.

miattad úgyse hagyják abba.

MAJD AKKOR ha te EGYIKET sem eszed, iszod a fentiekből, beszélhetünk. addig nem:

2011. jan. 24. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!