Melyik a jobb a 4D-s felvételkor? Ha mocorog a baba, vagy nyugiban van? Igyak kólát? =)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 15:42
1/4 anonim válasza:
szia! sztem jobb, ha mocorog, de azért ne igyál kólát! én nem innám meg...
inkább egyél kis csokit!
boldog babavárást!
19+4 km
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a kólától mozogni fog. Szerintem jobb, ha mozog egyébként, az élvezetesebb, mintha alszik és tegyük fel még háttal is van neked.
Én annak idején bevetettem mindenféle felébresztő praktikát, nem jött be semmi :( Torna, kóla, csoki, energiaital, a babám tök nyugodtan aludt nekünk háttal. Ezt jó párszor előadta, így mi a szüléskor tudtuk meg, hogy kislány.
3/4 anonim válasza:
Nekem akkor aludta legmélyebb álmát a manó, ráadásul háttal volt igy csak a popója látszott. Sehogy nem birtuk felébreszteni, se csoki,se mozgás, se kaja. Még a pocakrázás sem segitett, de mikor ctg-re jártam általában segitett valami édesség.
4/4 anonim válasza:
Olyan jót nevettem a popós sztorin :))))) Holnap megyünk 4D-re, nagyon remélem hogy a popójánál többet mutat majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!