Milyen reggelit visznek a gyerekeitek suliba?
Úgy értem,hogy ti csomagoltok szendvicset,pénzt adtok nekik büfére vagy boltba vesztek/vesznek?
Csak egyszerű kíváncsiságból! :)
Nekem anya vagy vesz a pékségbe, vagy pedig csinál.
Csinálni többször szokott. Szedvicset csinál természetesen.
A szalámi az mindig más benn, és van hogy kenyérrel viszem, de legtöbbször zsemlével
3 osztályos lányom nem kér, mert kap az iskolában.
Odafele szokott enni egy müzliszeletet, vagy pár falatot eszik itthon. Néha egy alma vagy egy banán kerül a táskába. 6. osztályos fiam szendvicset visz, vagy éppe ami van itthon. Kap zsebpénzt is, amiből tud esetleg a suliban venni valamit, ha nincs kedve itthonról vinni.
Nincs gyerekem viszont azt letudom irni hogy tesom gyereke mit visz vagy hogy én mit vittem mindig.A tesom gyerekének hoznak mindig haza reggelit ha kér,akkor általában két csigát,amiből egyiket megeszi otthon msáikat elviszi.Vagy visz magával pénzt és vesz a boltba,suliba menet.Én anno vagy vettem pékségbe valamit(kakoscsiga,fornetti,perec)vagy volt nálam pénz és vettem a suliba enni.Sajnos időm nem engedte h szedot csináljak,mert úgy ment a busz hogy nem tudtam volna leérni a boltba(nincs közel)meg még megcsinálni időben.
Nem eszem meg a mánapos zsemlét szóval nem tudtam elötte nap megvenni.A fornettiért nem rajongok,de néha ehető ha nincs más.Én tuti a változatos szendoknak örülnék a legjobban,persze nem midnen nap párizsis,és néha valami édesnek.Szóval ha mondjuk lenne gyerekem és reggel eltudok neki menni boltba suli elött és tudok csomagolni kaját akkor mindeképpen kapna olyan szednokat amit szeret,ami laktató és amennyi elég neki a napra,de beiktatnék olyat h csigát kapna vagy sütnék muffint elözö este(az zacsiba téve másnap is jó).Kapna almát még és innivalot,elönyben részesitem a teát,jobb mint a cukros üditős,de egy gyümölcslé is szóba jöhet.+egy kis csoki.
Legtöbbször szendvicset csinált anyukám, de vittem sokszor pékárut is (kakaós csiga, túrós táska). Szerettem, ha házi készítésűt csomagolt: kuglóf, kalács, pogácsa.
Innivalót teát szoktam kapni vagy gyümölcslét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!