Szójával milyen ételeket lehet készíteni?
Nekem csak úgy jön be, ha nem húsként készül el.
Tehát a szójapörkölt is úgy készül, hogy határozottan szója íze marad, mert szerintem nem hasonlít a húsra.
Több fokhagymával, meg kis vörösborral öntöm nyakon, úgy lesz pöri.
A zacskó hátulján van szójabrassói recept, az se rossz.
Megfőzöd, és bármilyen kész Uncle Ben szósszal nyakonöntöd.
Szójagranulátumot leönteni meleg vegetás vízzel és hagyni kb 20 percet állni, majd kinyomkodni. Ekkor nem fog puffasztani. Ezután ez felhasználható fasirtnak, tehát fokhagyma, tojás, só, bors, öröltpaprika, áztatott zsemle és prézlibe forgatva kisütni, krumplipürével.
Más:vöröshagymát dinsztelni és rá a kicsavart szója, majd oregano, kicsi örőlt paprika, kevés víz és kb. 10 perces főzés után paradicsompüré és spagettivel reszelt sajttal milánoi.
A tofut fokhagymás tejben áztatni kb. 10 percig, ettől porhanyós lesz. Majd ujjnyi szeletekre szelni és olajos serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütni, zöldséges rizskörettel finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!