Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a csirke mellet?

Szereted a csirke mellet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Többnyire nem szeretem, de pl. salátához ez jó, nem a comb (ami a kedvencem), mert az túl zsíros. A csirkepörköltbe is szoktam hüvelykujjnyira kockázott csirkemellet tenni, abban is nagyon finom.
2011. jan. 12. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Szeretem :) Igaz, natúran nem, de pl az ananászos csirkemellet, aminek natúr csirkemell az alapja, imádom :D

Kirántva is nagyon finom =)

2011. jan. 12. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

tényleg aranyos ez a "rángatom " kifejezés.amúgy én is gondolkodtam már, hogy nyelvészetileg miért rántott a rántotthús, miért rántás a rántás.

hogy kirántom a forró zsírból az még logikus is lenne, de a főzelék berántását nem tudtam megfejteni.

különben szeretem a csirkemellet mindenféleképpen:))

2011. jan. 13. 10:38
 14/16 anonim válasza:
53%
a húsok közül ez a kedvencem!
2011. jan. 13. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Én is szeretem rántva és natúron sütve is. A családban rajtam kívül senki nem eszi meg. :) Ha pl grillcsirkét csinálunk akkor az úgy néz ki, hogy a többiek leszedik az "alkatrészeit" nekem meg marad a melle. :D
2011. jan. 13. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Az egyik kedvenc húsfajtám.
2011. jan. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!