Szereted a csirke mellet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:24
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok túlzottan húsimádó,de a csirkemellet szeretem.
2/16 anonim válasza:
túl van "sztárolva".. nincs olyan igazi jellegzetesen finom íze mint a combnak pl.. ízetlen, száraz, és drága, szóval nem
3/16 anonim válasza:
szeretem, de ízesítve, tehát belerakom fokhagymás tejbe, és utána panírozom, és rángatom ki.
22l
4/16 anonim válasza:
rángatom ki! :D ez tetszett! :D
Én szeretem!
5/16 anonim válasza:
Jó is az jól elkészítve!
Natúrban nekem túl száraz.
6/16 anonim válasza:
Nem,ez az a hús,amit szinte nem is lehet jól elkészíteni,mer olyan szára, nyögvenyelős. Kirántva vagy sütve ehetetlen.
Legfeljebb pácolva,vagy valamilyen szószban lehet megenni. Nem is olcsóbb,mint a másik húsok. Inkább főzök helyette más húsból,de jóízű ételt.
Valamiért most divat lett a csirkemell,de nem értem miért?
7/16 anonim válasza:
miért mi problémád azzal, hogy "rángatom ki"? Rántott húsnak hívják nem? Mamám is, és anyukám is így szokta mondani
Akkor: "úgy sütöm ki"
8/16 anonim válasza:
Szeretem és nem azért, mert most "divat" fehér húst enni.
9/16 anonim válasza:
Szeretem rántva is meg natúron megsütve is. Kicsit száraz de akkor is szeretem:D
10/16 anonim válasza:
Nem. Bármilyen hús csak az ne. Színtelen szagtalan borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!