Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A menzák nem arról híresek,...

A menzák nem arról híresek, hogy a legfinomabb a kaja. Kinek volt/Kinek a menzáján főznek jól?

Figyelt kérdés
És milyen konyháról hozták???
2011. jan. 11. 18:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mi az a Goldmann-burger?!?!?!?! Azt is ott kell kérni a menzán? Soha nem láttam még kiírva... Milyen az, mi van benne? :D
2011. jan. 11. 23:17
 22/25 anonim ***** válasza:
A büfében kapható, a talponálló asztaloknál. Egy jó kis hamburger, azt hiszem szezámmagos rozsos cipóban, salátával, sült hússal, ahogy kell. Meg nem mondom mennyi, azt hiszem 4 kiló körül van, de finom. Az egyetemi büfékre aranyszabály, hogy minél újabb az épület, annál drágább a büfé. Még jó, hogy az I-ben vagyok a legtöbbet :) A K-ban a hotdogos jól néz ki, és az R-büfé sem rossz.
2011. jan. 11. 23:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Most jelenleg nekünk nagyon szörnyebb!Mert az "étterem"-nek 2 konyhája van és nem abból hozzák,amiből kellene,mert a vezető megcserélte,hogy a jobbik konyháról az unokája óvodájába hozzák,mi meg ehetjük ezt a ...

De a diri meg van győződve arról,hogy ez jó kaja,ezért nem csinál semmit,hogy jobbat hozzanak!!!Sajnos.

2011. jan. 12. 16:23
 24/25 A kérdező kommentje:
Ami még érdekes,az az,hogy a tanárok (4-5kivételével,ami nem sok abból a sok alsós,meg felsős szaktanárból)nem esznek ott.Az igazgatónőt rejtélyes okoknál fogva még senki az életben nem látta ott enni.Az ő kifogása az,hogy neki ez túl zsíros.Persze nekünk gyerekeknek azért jó!A tesitanárunk a legjobb,mert a büféből kivonulva,kezében a friss,finom melegszendviccsel még odaszól,hogy aztán gyerekek,mindent megenni!Még ő sem evett ott soha a menzán.
2011. márc. 11. 18:15
 25/25 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Na igen, ez a tanárok nem esznek a suliban ismerős. A volt általános sulim és a gimi ahová jártam egymással szemben vannak (egy közös park választja el őket). És az általánosból elég sok tanár járkált át a gimibe kajálni, a mai napig is így van.

2011. márc. 11. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!