A menzák nem arról híresek, hogy a legfinomabb a kaja. Kinek volt/Kinek a menzáján főznek jól?
Az általánosban pocsék volt a kaja, de alsóban kötelező volt menzásnak lenni a napközi miatt (ami szintén kötelező volt), 5-től pedig csak aki akart, az maradt.
A gimiben nagyon jó volt a kaja, ott helyben csinálták. Miután elballagtam, ott maradt barátok és rokonok is mondták, hogy külső helyről hozzák a kaját már, ami a minőségen meg is látszik.
Most pedig már nem vagyok menzás.
21/N
Általánosban és gimiben is voltak olyan menzakaják, amik ocsmányak voltak, de mindkét helyen volt egy-két-három fogás, amit viszont kitűnően csináltak, és most felnőttfejjel sem tudom olyan ra csinálni :)
Pl általánosban szuper volt a hal, a krumplifőzelék, a frankfurti leves.
Gimiben szuper volt a pörkölt, a krémlevesek, a túrós csusza és a sztrapacska.
Gondolom, valami olyan típusú/márkájú hozzávalókat használtak, amiket nem ismerek, és azóta sem találkoztam velük, de ezek a kaják mesések voltak, ha ezek voltak, dugig volt az ebédlő. Igyekszem néha nosztalgiázni, és ezeket a kajákat készíteni otthon :)
Mindkét suli helyben főzött amúgy.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!