A menzák nem arról híresek, hogy a legfinomabb a kaja. Kinek volt/Kinek a menzáján főznek jól?
Nekem is sikerült kifognom mindkét sulimnál ( ált + közép )a jó konyhát.
Olyan finom kajákat azóta se ettem sehol.
:P
Ált. suliban nálunk is kitűnő kajákat adtak, a rántott hal rízzsel és almalével külön ritka ünnep volt, és azóta sem találtam meg azokat az ízeket... középsuliban nem voltam menzás, a menzások a suli koleszában ettek, ők azt mondták, nem volt valami jó, mert nem volt változatos.
Most a kórház üzemi étkezdéjében eszem, ez sem túl változatos és nem is a legjobb minőség; sok hozzávalóból trükköznek a végtelenségig. :) Nagyon szeretik pl. a szilvás lekvárt minden ehetőbe beletuszkolni, pl. aranygaluska, szilvás lekváros tészta, diós tészta, császármorzsa stb., vagy épp ugyanazt a rántott csirkét a világ összes országával fémjelzett néven adagolni. A levesekben nincs választék, a pásztor-, a rízs-, a rántott-, hús- és kukoricakrémlevessel ki is merült a lista. :D Nekem ez a katonás étrend akármilyen legyen is, beválik, mert legalább csiszolja a finnyásságomat; ha nem eszem meg, éhes maradok. :D Amúgy ha egyszer valami nagyon jól sikerül, arról hetekig beszélünk. :) (Pl. diózott panírban forgatott csirkemell, rakott vajbab.)
Goldmannon csak néha szoktam enni, a hosszú kávéjuk felejtős, a presszó jó, a goldmann burger fantasztikus, de az igazi ízorgiát a Söci melletti kínai kínálja, fantasztikus áron!
Off: Piliscsabán a mezőgazdasági izé iskola kollégiumában jó a menza, évente vagyok ott pár napot, és mennyei. Csak smúzolni kellett a konyhás nénivel (mindegyikkel kell), és rögtön jön a nagy adag, repeta, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!