Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A menzák nem arról híresek,...

A menzák nem arról híresek, hogy a legfinomabb a kaja. Kinek volt/Kinek a menzáján főznek jól?

Figyelt kérdés
És milyen konyháról hozták???
2011. jan. 11. 18:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem is sikerült kifognom mindkét sulimnál ( ált + közép )a jó konyhát.

Olyan finom kajákat azóta se ettem sehol.

:P

2011. jan. 11. 20:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Ja, ott helyben csinálták, és repetát is lehetett kérni belőle.
2011. jan. 11. 20:18
 13/25 anonim ***** válasza:
ált sulira nem nagyon emlékszem, de nem votlam vmi válogatós, és mindig elfogyott a kaja, szóval rossz nem lehetett. amíg kolis voltam addig ott is oylanokat ettünk amit még itthon se :O (libamáj! kacsacomb stb..) csak eléggé fukarkodtak az adaggal, vagyis sokszor a körettel akarták kiszúrni a szemem (pedig én szinte csak a húst eszem meg) de szerencsére mindig volt finnyás aki nekem adta :)
2011. jan. 11. 20:26
 14/25 anonim válasza:
100%

Ált. suliban nálunk is kitűnő kajákat adtak, a rántott hal rízzsel és almalével külön ritka ünnep volt, és azóta sem találtam meg azokat az ízeket... középsuliban nem voltam menzás, a menzások a suli koleszában ettek, ők azt mondták, nem volt valami jó, mert nem volt változatos.

Most a kórház üzemi étkezdéjében eszem, ez sem túl változatos és nem is a legjobb minőség; sok hozzávalóból trükköznek a végtelenségig. :) Nagyon szeretik pl. a szilvás lekvárt minden ehetőbe beletuszkolni, pl. aranygaluska, szilvás lekváros tészta, diós tészta, császármorzsa stb., vagy épp ugyanazt a rántott csirkét a világ összes országával fémjelzett néven adagolni. A levesekben nincs választék, a pásztor-, a rízs-, a rántott-, hús- és kukoricakrémlevessel ki is merült a lista. :D Nekem ez a katonás étrend akármilyen legyen is, beválik, mert legalább csiszolja a finnyásságomat; ha nem eszem meg, éhes maradok. :D Amúgy ha egyszer valami nagyon jól sikerül, arról hetekig beszélünk. :) (Pl. diózott panírban forgatott csirkemell, rakott vajbab.)

2011. jan. 11. 20:52
 15/25 anonim ***** válasza:
Általános iskolában először jó volt, aztán máshonnan hozták, akkor rossz lett, végül visszatértek az előző helyre, ismét jó lett. Aztán iskolát váltottam, ott olyan átlagos volt. Középiskolában egy kolesz menzája volt az iskolamenza, egy másik iskolának is, akik sokkal többen és messzebb voltak, ezért sosem kellett sorban állnunk, de a kaja minősíthetetlen volt, ennek ellenére többnyire megettem.
2011. jan. 11. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Ja, és egyetemi menza nálunk rossz és lassú, a konyhások meg bunkók. Nem messze van itt több önkiszolgáló étterem, amelyek olcsóbbak, gyorsabbak, finomabb a kaja, és még kedvesek is a konyhások.
2011. jan. 11. 21:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a BME Goldmann menzáján (oda járok néha) elég jó a kaja. Van menü is meg a la carte, utóbbinál egész jó dolgokat ki lehet fogni. Pl. rántott camembert, rakott karfiol, rakott zöldbab (szeretem a rakott zöldségeket :)), ilyesmik. Desszertnek meg lekváros/túrós derelye, palacsinta, tejbegríz, túrógombóc. Hm, meg is indult most a nyáltermelésem, ahogy rágondoltam ezekre a kajákra. :)
2011. jan. 11. 21:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Pedig gólyatúrán minket pont hogy a Goldmanntól óvtak... :D A büféjüket próbáltam, nem rossz. A Stoczekot ajánlották, mint életképes alternatívát.
2011. jan. 11. 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:
Én nem voltam gólyatúrán. :) Lehet, ezért merészkedtem be a Goldmannra. De most komolyan, nekem bejön a kajarepertoár. Stoczek sem rossz, de ott csak párszor voltam.
2011. jan. 11. 22:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Goldmannon csak néha szoktam enni, a hosszú kávéjuk felejtős, a presszó jó, a goldmann burger fantasztikus, de az igazi ízorgiát a Söci melletti kínai kínálja, fantasztikus áron!

Off: Piliscsabán a mezőgazdasági izé iskola kollégiumában jó a menza, évente vagyok ott pár napot, és mennyei. Csak smúzolni kellett a konyhás nénivel (mindegyikkel kell), és rögtön jön a nagy adag, repeta, stb.

2011. jan. 11. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!