Mennyibe kerül a McDonalds -ban egy rösztiburger? Hány ft?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 17:30
1/14 anonim válasza:
az meg mi:S??? a te döntésed de szerintem ne kajálk gyorsétteremben, mert a gyorskaják nem bomlanak le!! 1000 éve nem voltam a mekibe:S akkor is csak fagyit vettünk:D
4/14 anonim válasza:
De most komolyan... ezt itt kell megkérdezni?
Félsz bemenni, megnézni?
5/14 A kérdező kommentje:
Miért félnék? Csak érdeklődtem.
Különben pedig az a gáz, hogy nincs sehol info az árakról, csak a McDonalds-ban.
Ha mondjuk nincsenek előtted, elég égő böngészni az árlistát, olyan mintha az alapján választanál, ami szerintem kínos.
2011. jan. 12. 10:10
6/14 Cuccster válasza:
miért nem eszel normális kaját? zsírdisznó amerikai polgár másolat akarsz lenni? hajrá :)
8/14 anonim válasza:
ennyire visszamaradt, makacs emberek vannak még?...attól, hogy valaki megeszik párszor egy bigmacet vagy akármilyen gyorskaját, semmi baja nem lesz...ízlés kérdése az egész...mindenféle ételből van olyan, hogy valakinek nem ízlik valakinek igen...havonta kb 1-szer eszek mekibe, de ha 5-ször ennék, akkor sem lenne semmi bajom...nem károsabb, mint amit a tescoba meg akárhol megveszel...ez a rösztiburger meg valami isten amúgy...legjobb...nemtudom mennyi de már leírták szóval mindegy is:)
9/14 anonim válasza:
Úristenem... -.-"
A kérdezőnek és (főleg) az utolsó válaszolónak ajánlanám figyelmébe a "Megetetett társadalom" és a "Super Size Me" című filmeket... Ha megnézted, utána mennye el a kedvenc kis mekidbe és zabáld magad halálra ;) (Y)
... -.-"
10/14 anonim válasza:
okés higyj a filmjeidnek meg a médiának és ne a józan észnek...nekem ne mondja senki, hogy konkrétan a mekis kajába beledöglök...az, hogy vannak egészségtelen ételek és a !túlzott! fogyasztásuk esetleges negatív következményekkel jár azt aláírom, de hogy havi 1-2 big mactől semmi bajom nem lesz az biztos...utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!