Túrós és káposztás tészta. Édesen, vagy sósan/borsosan eszitek?
Kedves válogatós! Nem lett volna egyszerűbb leírni a "szeretem" listádat? :D Komolyan kíváncsivá tettél, hogy mi az amit megeszel?
Köszönöm a válaszokat, és persze várom a továbbiakat :)
Jajj, annyira nem is vagyok válogatós :D
Egyébként csirke, pulyka, és hal jöhet húsok közül, a sajtokért odáig meg vissza vagyok (bár minden tejtermékért), gyümölcsök közül az almával vagyok jóban (csak), zöldséget a fentebb említetteken kívül bármit megeszek nagyon szívesen, és a tésztákat is szeretem :)
Bár hozzáteszem, hogy ezek közül ami nem úgy van elkészítve, ahogy nekem tetszik, akkor nem eszem meg :)
Írok már életkort is, sajnáljátok anyumat :D
15/L
A túrós tésztát csakis sósan eszem. A káposztás tésztát viszont szeretem mindkét módon. :)
20/L
Na akkor add át őszinte részvétemet édesanyádnak :)
18:42! Neked se lehet könnyű, együtt éltek? Főzöl már rá? Engem előre is a frász kerget, hogy hogy fogom megoldani, hogy kétfélét főzzek. Meg nincs is hozzá kedvem. Pedig sajnos mi is nagyon különbözünk :(
Szerintem mondjuk a csirkehús nem olyan vészes árban van (ha az alapvető dolgot, a húst nézzük).
Viszont, én nem eszek chipset, nem iszok cukrozott üdítőt, a csokit is igyekszem kerülni... és képzeld, még nem csődölt be a család miattam :))
Csak a húsokat tudom megmagyarázni...
A nyúlon azt hiszem nem kell mit, egyszerűen nem bírom megenni, túl vizuális alkat vagyok. A sertést/marhát azért kerülöm, mert nagyon sok helyen túl zsírosan készítik, és attól nekem felfordul a gyomrom. Így egyszerűbb azt mondani, hogy nem szeretem [egyébként, ettől függetlenül gyrosba is csirkehúst kérek...] :)
A többinek főleg az ízét utálom. Az édeset nem nagyon szeretem, ezért nem vagyok jóban a gyümölcsökkel. A zellerhez és a karalábéhoz rossz emlék fűződik, ezért nem eszem. A többit csak az íze miatt nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!