Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meleg élőételeknek mik a...

Meleg élőételeknek mik a csoportjaik, jelentőségük az ételsorban, készentartásuk?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Már korábban is láttam, hogy ilyesmiket kérdezel itt. Ha szakácsnak tanulsz, akkor nyulván vannak könyveid, amikben ez benne van. Nyilván vannak osztálytársaid, akik tudnak segiteni és nyilván az órákon is volt erről szó. Vedd elő a jegyzeteidet és megleled a választ.

Ne velünk akard kidolgoztatni a vizsgakérdéseidet, hanem vedd a fáradtságot és nézz utánna.

2009. jan. 29. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék az elöttem válaszolóhoz hogy szerintem itt , kezdő és haladó háziasszonyok cserélnek recepteket , tippeket , nem szakácstanulók böngésznek . Keress más segítséget mert sokunk azt sem tudja miről beszélsz .
2009. jan. 30. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!