A valódi méz ugyanis tartalmaz cukrot, de nem azért mert cukrozzák!
2011. jan. 6. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
12/18 anonim válasza:
Szóval akkor valamelyik igazi méz besűrűsödik, valamelyik pedig nem, de attól még az is igazi. A sűrű méz nagyon jó teába.
2011. jan. 6. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
13/18 doboszoli válasza:
Sokáig úgy tudtam, hogy a kristályosodó méz a a répacukros etetés eredménye.
Méhész(mester) barátom, éppen a hetekben világosított fel, hogy a bekristályosodó az igazi, a jó minőségű. Meg is indokolta szakmailag, erre már nem emlékszem. Fogadjuk el tőle.
2011. jan. 7. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
14/18 anonim válasza:
Én Sparos mézzel jártam így, azóta csakis termelői mézet veszek, ugyanis, ezek a bolti mézek lehetnek olyanok, hogy mézet cukorsziruppal kevernek. Attól olyan, amilyen. De árban is meglátszik, ami tiszta méz, az drágább.
2011. jan. 7. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
15/18 A kérdező kommentje:
... azért köszönöm :-)
2011. jan. 7. 08:32
16/18 anonim válasza:
A bolti, különösen az olcsóbb, valószínűleg vízzel fel van hígítva, így akár 2x annyit is el lehet belőle adni :((( és még így is nagyon drága!
2011. jan. 7. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
17/18 anonim válasza:
Na az jó volt ! Méz gyár! Ha ha ha.... Nem gyár az anyám nyila! Hanem méznagykereskedő! Ugye ott meg kutyulnak ! A mézben valóban van cukor, bölcs megállapítás, de nem mindegy hogy milyen, répa, avagy nem répa?
2011. jan. 7. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
18/18 doboszoli válasza:
Megint a méhészre hivatkozom.
Mindkettőt méhek készítik, csak a jót virágporból, a hamisat répacukor oldatból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!