Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit lehet vinni enni az iskolába?

Mit lehet vinni enni az iskolába?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nagyon hamar megunom a dolgokat.

Tudnátok valami újat írni?

Szendvicsen, gyümölcsön, joghurtokon és tejtermékeken, zöldségen, szárított/aszalt dolgokon, péksütiken, pirítóson, gorfin, muffinon, halkonzevren kívűl.

Esetleg különleges tippeket szendvicsbe?

2011. jan. 5. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

azért hagymát meg egyéb büdös dolgokat nem ennék a suliba... azután vagy 10x fogat kell mosni meg ráenni mindenfélét, hogy ne legyen érezhető :D

De otthon jó program az efajta dőzsölés :D

2011. jan. 5. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Melegszendvics darálthúskonzerv, vaj, 1 f. hagyma, fűszerek ezzeket eldolgozod, ha mindent előkészitesz reggel 10 p. alatt mesül. Lehet variálni mindenféle konzerv zöldségel is.

Avokádókrémes szendvics, saláták, tortilla töltve.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 5. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Volt úgy, hogy rákattantam valamire, és egy vagy több hónapig azt vittem: pl. linzer, croissant, fahéjas csiga, az a Milkyway desszert, tojáskrémes szendvics, otthoni pizzaszelet, isler, muffin, gofri amihez épp kedvem volt.

Így elég kiszámítható voltam néha :).

21/N

2011. jan. 5. 23:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
23:18-as vagyok. De előfordultak a saláták is, általában reggelente szoktam venni a Sparban valamilyen salátát, és azt ettem kiflivel.
2011. jan. 5. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Pl. kis dobozban vigyél valamilyen mártogatóskrémet (avokádó, sajt, salsa, stb.) és mellé tortilla chipset.

Süss otthon joghurtos gyümölcsös piskótát (egy tepsin "belül" akár 4-5féle gyümölccsel is megszórhatod, pl. sorokban, ha ennyire változatos kajára vágysz) és egy-egy kockát vigyél uzsonnára 1 dobozos tejitallal.

Írtad a muffint, dehát abból is van vagy 100-féle, édesek, sósak, csak a fantáziádon múlik, hogy éppen milyet készítesz. A neten rengeteg receptet találsz, ha választasz egy jó alapreceptet, egy tepsiben megint akár többfélét is süthetsz, így mindennap másfélét vihetsz a suliba. Ha kihülés után zacskóban a fagyasztóba teszed, nem szárad ki.

2011. jan. 6. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!