Mit kell vinni az iskolába?
Figyelt kérdés
Most kezdem a középiskolát, és nem tudom hogy van e valami különleges amit venni kell. Help :]2011. aug. 5. 15:10
1/6 anonim válasza:
Semmi különös nem kell. Vigyél olyan cuccokat, amit általánosba is.
2/6 anonim válasza:
Így igaz, semmi különös nem kell, amikor füzeteket veszel, A4-eset vegyél, simát is meg spirált is, mert pl. az én iskolámban a tanár nagy ügyet csinált belőle, amikor spirálfüzet helyett simát vittem :) Ha van az iskoládnak honlapja, ott is nézz szét, hátha van valami kiírva. Láttam már olyan középsulis oldalt, ahol fel volt sorolva, hogy miből milyen füzet kell, stb. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors válaszokat, még egy kérdés: Koliba is megyek, oda mit kell vinni? Vannak jó praktikák? Tapasztalatok? :]
2011. aug. 5. 15:50
4/6 anonim válasza:
Koliba saját cuccokon kívül (fogkefe, fésű, stb.)saját evőeszközt, poharat, tányért(nálunk semmilyen ilyen "konyhai kiegészítő" nincs, mert úgy gondolják, hogy csak a menzán eszel), meg nálunk a WC-papírt is nekünk kell otthonról vinni, mert van, csak kevés.
5/6 anonim válasza:
Nem árthat ha viszel kézfertőtlenítőt, esetleg szappant is, mert például nálunk a koleszban minden hétfőn töltik fel a szappanadagolót, ami keddre már el is fogy, tehát nem tudunk kezet mosni. Vannak minikiszerelésben, 500-600 Ft dm-ben vagy hasonló drogériában :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :]
2011. aug. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!