Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi mindent ettél ma?

Mi mindent ettél ma?

Figyelt kérdés
Ha megnézed az olyan apróságokat is, hogy 1-2 ropi valakitől, vagy egy adag cukros tea. Úgy összeségében!
2011. jan. 5. 18:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%

1db sajtos pogácsát (amilyet a pékségekben kapni)

1 kompótos tálnyi gulyáslevest, fél szelet fehér kenyér

milánói makaróni

1 adag puding

Ma elég rosszul ettem, semmi gyümölcs, se zöldség.. :S

:)

2011. jan. 5. 19:44
 32/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:-) azért volt számomra hasznos kérdés, mert 3 éve étkezési zavarokkal kezelnek, és újévi fogadalmam volt, hogy igyekszem jó irányba haladni! Ha civil, ismeretlen emberektől hallom, hogy milyen mennyiségeket- minőségeket esznek az sokat segít abban, hogy átlássam a saját problémámat, és mérlegeljem, hogy bizony sürgős változtatásra van szükségem, és nem fontos, hogy minden az evés körül forogjon, mert a egy teljesen normális, alapvető cselekvés mindenki számára.

:-) sokat segítettetek!

2011. jan. 5. 20:23
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

1 narancs, 2 szelet telj. kiőrlésű abonett, vajkrémmel, uborkával és fokhagymával, egy 2dl-s bögrényi müzli, 4 szelet abonett (ebből kettő vajkrémmel) 1 adag csípős káposzta saláta, kevés (kb. negyed doboz) kukorica, 1 mandarin, később megint két abonett (vajkrém, fokhagyma, ubi) és egy kocka étcsoki (76%), meg sok-sok (kb. 4 maréknyi) dió.

Hát elég érdekes volt a mai kajám :S semmi főtt étel :(

2011. jan. 5. 20:30
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire (délben :D) ettem egy szelet vajas-sonkás kenyeret és teát. 3-kor ebéd gyanánt 2 kiflit, az egyiket vajjal és sonkával, másikat sajttal, utána nem sokkal egy szelet csokit. Vacsorára rántott csirkecombot krumplival. Utána egy kis ropit.
2011. jan. 5. 20:31
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
reggelire mini kakaós csiga fornettit kb 5 db-ot, mellé ittam vizet, ebédre ettem sonkás-gombás melegszendvicset, bementem menzára ott ettem kb 2 kanál almalevest és 3 falat paprikás csirkét, vacsira egy szelet kenyeret két pohár kakaóval és még most megiszok egy energiaitalt :D
2011. jan. 5. 20:35
 36/38 anonim ***** válasza:

Reggeli: 2 csésze tea, 1 pohár narancslé, 2 szelet vajas pirítós, 1 szelet nutellás kenyér, 1 szelet mézes kenyér.

Tízórai: 2 Activia és egy banán

Ebéd: 1 nagy tányér marhapörkölt nokedlivel, tejföllel és kovászos uborkával, 1 pohár ásványvízzel.

Uzsonna: 2 gránátalma.

Vacsora: Fehérborban pácolt lazacszelet snidlinges burgonyapürével, 1 pohár ásványvízzel.

Ezen kívül napközben megittam 1,5 liter ásványvizet és 1 liter körtelevet.

28/L

2011. jan. 5. 23:29
 37/38 anonim ***** válasza:

Reggel kávé, majd tea...

11 óra körül egy kis csokis rizspehely tejjel. Máskor szendvicset szoktam enni, sonkával, vagy csak simán vajjal, sajttal, legalább egy valamit eszek a délelőtt folyamán.

Ebédre alföldi húslevest ettem és 6 db kakaós palacsintát, de ez már 15 óra körül volt. (volt még csirkepörkölt nokedlivel is, de azt nem ettem.)

Este felé ettem mézes sütit, kaját már nem. Nem voltam éhes.

Teát, szörpöt, kólát ittam nap közben.

Nagyon rendszertelenül eszek, igyekszem valamit enni délelőtt, valamikor ebédelni is, 14 óra körül kb, majd vacsorázok is, de azt van, hogy csak 23 óra körül, vagy akkor sem. Tudom, hogy híznom kellene, de ahhoz rendszeresen kellene enni, gyümölcsöt és tejtermékeket is kellene fogyasztani, de ezek nálam általában kimerülnek egy mandarin és esetleg egy pohár nesquick elfogyasztásában.

30/N (156/43)

2011. jan. 6. 00:28
 38/38 anonim ***** válasza:

Reggel ittam egy kavet, cukor es tej nelkul.

Delben ettem egy adag sajtos tesztat.

Uzsonnara egy szelet majkremes kenyeret es egy paradicsomot, meg egy paprikat.

Vacsorara meg csirkecombot es savanyu ubit.

Kozben a nap folyman megittam egyy 1,5 literes asvanyvizet, meg most iszogattam meg egy "kanna" teat, de ezekben nincs cukor, meg citrom, tehat nem tudom szamit-e.

Nem nassolok, ennyi.(:

20/L

2011. jan. 6. 01:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!