Hol tudnék olyan heti menüs ételt rendelni, ahol nem hűtik le és ugy hozzák, hanem frissen melegen azonnal fogyasztható állapotban szállitják?
Figyelt kérdés
Nem étlapos kiszállitokra gondolok, hanem olyan olcsó menüsre ahol egész hétre előre le kell adni a rendelést.2009. jan. 26. 19:22
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és azt elfelejtettem hogy Budapesten XVIII. kerületben.
2009. jan. 26. 19:22
2/5 anonim válasza:
Szerintem sehol mert ez egy ANTSZ előírás, hogy csak bizonyos hőfokon hevített majd bizonyos hőfokon hírtelen lehűtött cuccot szabad kiszállítani. Ezért ha friss kajára vágysz akkor vagy főzöl magadnak, vagy elmész a leközelebbi étterembe.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nekem kellene, hanem a 86 éves nagyinak, aki nem tud elmenni sehova, és már megmelegiteni sem nagyon tudja magának.
2009. jan. 27. 08:35
4/5 anonim válasza:
Ilyen vsz. nincsen, de a hűtötteket mikróba tehető dobozban szállítják, és egy gombnyomással meg tudja melegiteni magának, még másik tányérra se muszáj tennie (mosogatnivaló is csak egy villa+kés lesz utána).
Esetleg nincs a közelben egy szomszéd, aki amúgyis főz magának, és beszállhatnátok hozzá egy napi adagnyi ebédre?
Adtok neki 200-300 ft-nyival többet az alapanyagok árához, és megteszi, hogy délben átviszi neki még melegen.
5/5 anonim válasza:
Aréna Grill a 14. kerületben. Napi 890 Ft, sok és finom. De nem tudom, hozzátok kiviszik-e, a környékre igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!