A savanyúkáposzta (zacskós) meddig ál el kibontás után?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 20:12
1/1 anonim válasza:
ha a leve rajta van, akkor hűvösön sokáig. Le kel jól nyomkodni.
Ha nincs lé, akkor mondjuk öt napig hűtőben, de lehet, hoyg tovább. Ha már nem jó, akkor rossz a szaga(de amúyg is büdi, csakhogy addig kellemesen) és olyan fehéres nyálka támad rajta: észre lehet venni. Amíg szemre-szagra jó, addig megeheted.
A hordóban, lenyomtatva súllyal a lé alá, eláll húsvétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!